mokkapala
1.Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.ota esille vuoka,valmistusaineet ja työvälineet.
2.Voitele vuoka.
3.Sulata margariini mikrossa ja jätä se jäähtymään.
4.Sekoita keskenään kuivat aineet eli vehnäjauhot, leivinjauhe, vanilliinisokeri ja kaakaojauhe.
5.vatkaa kananmuna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella eri kulhossa kuin jauhot.
6.lisää taikinaan sulatettu margariini ja maito. Sekoita puuhaarukalla. Lisää kuivat aineet siivilän läpi ja sekoita taikina varovasti tasaiseksi.
7.kaada taikina voideltuun uuni vuokaan ja levitä tasaiseksi.
8.paista 200 asteessa uuninkeskitasossa n.10min. kokeile tikulla kypsyyttä. Jos tikkuun ei tartu taikinaa, pohja on kypsä.
Kuorrutus: 20g margariinia, 1 rkl vahvaa kahvia. 1/2 rkl kaakaojauhetta, puolikas tl vanilliinisokeria, n. 1 1/2 dl tomusokeria
1. Valmista kahvia.
2. Sulata margariini muovikulhossa mikrossa
3. Lisää kahvi sulatetun margariinin joukkoon.
4. Lisää kaakaojauhe ja vanilliinisokeri siivilään läpi margariiniin joukkoon.
5.Lisää tomusokeria vähitelllen siivilän läpi ,kunnes kuorrutus muistuttaa paksuudeltaan hammastahnaa.
6.levitä kuorrutus paistetun (jäähtyneen) pohjan päälle. halutessani nonpareleilla tai strösseleillä.
7.anna jähmettyä kylmässä.
o
2.Voitele vuoka.
3.Sulata margariini mikrossa ja jätä se jäähtymään.
4.Sekoita keskenään kuivat aineet eli vehnäjauhot, leivinjauhe, vanilliinisokeri ja kaakaojauhe.
5.vatkaa kananmuna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella eri kulhossa kuin jauhot.
6.lisää taikinaan sulatettu margariini ja maito. Sekoita puuhaarukalla. Lisää kuivat aineet siivilän läpi ja sekoita taikina varovasti tasaiseksi.
7.kaada taikina voideltuun uuni vuokaan ja levitä tasaiseksi.
8.paista 200 asteessa uuninkeskitasossa n.10min. kokeile tikulla kypsyyttä. Jos tikkuun ei tartu taikinaa, pohja on kypsä.
Kuorrutus: 20g margariinia, 1 rkl vahvaa kahvia. 1/2 rkl kaakaojauhetta, puolikas tl vanilliinisokeria, n. 1 1/2 dl tomusokeria
1. Valmista kahvia.
2. Sulata margariini muovikulhossa mikrossa
3. Lisää kahvi sulatetun margariinin joukkoon.
4. Lisää kaakaojauhe ja vanilliinisokeri siivilään läpi margariiniin joukkoon.
5.Lisää tomusokeria vähitelllen siivilän läpi ,kunnes kuorrutus muistuttaa paksuudeltaan hammastahnaa.
6.levitä kuorrutus paistetun (jäähtyneen) pohjan päälle. halutessani nonpareleilla tai strösseleillä.
7.anna jähmettyä kylmässä.
Kommentit
Lähetä kommentti